NOOIT MEER OP DIEET

het boek dat alle diëten overbodig maakt

 

Diëten werken niet... dat weet je toch?! 

 

Waarom hebben we toch methodes, systemen, programma's, stappenplannen etc. nodig om af te kunnen vallen? Diëten en dieetboeken hebben allemaal een vorm hiervan en proberen je te overtuigen om juist deze methode of programma te gebruiken om af te vallen. Als je een dergelijk programma of methode volgt val je echt wel af, want alle diëten werken! Maar zodra dit dieet voorbij is (want of het nu een programma, systeem of methode wordt genoemd, het blijft een dieet), val je in je oude gewoontes terug. 

 

Elk dieet, hoe ze het ook 'verpakken' is gebaseerd op hetzelfde principe! Mijn boek heeft geen methode, geen programma geen systeem. Mijn boek laat zien wat het geheim is achter elk dieet! Mijn boek vertelt ook eerlijk hoe je gezond en blijvend gewicht kunt verliezen zonder diëten!  Daarom heeft mijn boek ook geen recepten!

 

Als gediplomeerd erkend orthomoleculair therapeut en gediplomeerd voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45+, kan ik het beste uit twee werelden halen. Dit gecombineerd met mijn achtergrond in een groot academisch ziekenhuis, een dosis gedrevenheid en passie voor echt gezond eten en gezond leven, kan ik jou met mijn boeken helpen in niet alleen blijvend gewichtsverlies, maar in met name in gezond, slank en mooi ouder worden. 

 

In dit boek zal ik je alles vertellen over gezonde voeding. Zonder ellelange hoofdstukken, laat ik je zien dat je gezondheid op de eerste plaats moet komen, dan volgt afvallen vanzelf, zonder diëten. Het laat je zien dat blijvend gewichtsverlies wel degelijk mogelijk is in alle fasen van je leven en dat gezond eten en gewichtsverlies gezondheidsvoordelen oplevert. 

  

Wat mijn boeken gemeen hebben is dat ze kort en krachtig, eerlijk en duidelijk zijn en lekker vlot weglezen. No nonsense boeken en daar gaat het toch om!

 

Ook JIJ kunt afvallen, als je maar weet hoe! En daar is geen enkel dieet voor nodig! 

 

Als je dit boek hebt gelezen, volg je nooit meer een dieet!

 

 

 

 

"NOOIT MEER OP DIEET-

Het boek dat alle diëten overbodig maakt"

is ook verkrijgbaar als e-Book

 

   

   

 

ACHTERKANT
ACHTERKANT