Online voedingsadvies op maat

Heb je echt alle diëten geprobeerd, val je niet af... of val je wel af, maar kom je daarna weer aan... Weet je niet hoe je op een verantwoorde manier, dus op een gezonde manier gewicht kunt verliezen, want we willen immers niet alleen gewicht kwijtraken, maar ook mooi slanker worden. Samen kunnen we kijken wat er mis is met jouw voedingspatroon. Hiervoor kun je lekker thuis blijven, want het is online.

 

Denk je gezond te eten, maar weet je het niet zeker? Wil je jouw gezondheid een boost geven, ook dan kunnen we samen jouw voedingspatroon en leefstijl doornemen om te kijken waar verbeterpunten mogelijk zijn en hoe je lichaam in een optimale voedingstoestand kan komen zodat je je fitter en energieker voelt.

 

Ik verzorg op maat gemaakte online voedingsadviezen, die gebaseerd zijn op het beste uit zowel de reguliere voedingsleer als wel de orthomoleculaire therapie. Het beste uit twee werelden dus. De meeste diëten en adviezen houden geen rekening met je leeftijd en leefstijl. Door hier wel rekening mee te houden, is een op maat gemaakt advies mogelijk.

 

Voordat je mij om advies gaat vragen, wil ik je vragen om eerst mijn boek: 'Nooit meer op Dieet - het boek dat alle diëten overbodig maakt'' te lezen. Veel vragen worden op deze manier al beantwoord. Zo, dat scheelt tijd en geld!  Wil je daarna toch een persoonlijk advies, een advies op maat dus, dan kan dat natuurlijk altijd!

 

Voor een online advies vraag ik je de aan jou toegestuurde spreadsheet (een voorbeeld is hieronder afgebeeld) in te vullen en het bijgevoede eetdagboek gedurende een week bij te houden, en eerlijk bij te houden! Zodra ik dit van jou terug gemaild krijg, ontvang je binnen enkele dagen een voedingsadvies dat o.a. aangeeft of je tekorten oploopt en welke, waar je valkuilen liggen en wat je kunt verbeteren om op een gezonde manier blijvend gewicht te verliezen. Voor een online voedingsadvies breng ik € 59,95 in rekening. 

 

  

 

  

 

 

Contact

Wil je mij wat vragen? Je kunt mij mailen via: info@laudaverburg.nl