NOOIT MEER OP DIEET

het boek dat alle diëten overbodig maakt

 

Diëten werken niet... dat weet je toch?! 

 

Waarom hebben we toch methodes, systemen, programma's, stappenplannen etc. nodig om af te kunnen vallen? Diëten en dieetboeken hebben allemaal een vorm hiervan en proberen je te overtuigen om juist deze methode of programma te gebruiken om af te vallen. Als je een dergelijk programma of methode volgt val je echt wel af, want alle diëten werken! Maar zodra dit dieet voorbij is (want of het nu een programma, systeem of methode wordt genoemd, het blijft een dieet), val je in je oude gewoontes terug. 

 

Elk dieet, hoe ze het ook 'verpakken' is gebaseerd op hetzelfde principe! Mijn boek heeft geen methode, geen programma geen systeem. Mijn boek laat zien wat het geheim is achter elk dieet! Mijn boek vertelt ook eerlijk hoe je gezond en blijvend gewicht kunt verliezen zonder diëten!  Daarom heeft mijn boek ook geen recepten!

 

Als gediplomeerd erkend orthomoleculair therapeut en gediplomeerd voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45+, kan ik het beste uit twee werelden halen. Dit gecombineerd met mijn achtergrond in een groot academisch ziekenhuis, een dosis gedrevenheid en passie voor echt gezond eten en gezond leven, kan ik jou met mijn boeken helpen in niet alleen blijvend gewichtsverlies, maar in met name in gezond, slank en mooi ouder worden. 

 

In dit boek vertel ik je alles over gezonde voeding. Zonder ellelange hoofdstukken, laat ik je zien dat je gezondheid op de eerste plaats moet komen, dan volgt afvallen vanzelf, zonder diëten. Het laat je zien dat blijvend gewichtsverlies wel degelijk mogelijk is in alle fasen van je leven en dat gezond eten en gewichtsverlies gezondheidsvoordelen oplevert. 

  

Wat mijn boeken gemeen hebben is dat ze kort en krachtig, eerlijk en duidelijk zijn en lekker vlot weglezen. No nonsense boeken en daar gaat het toch om!

 

Ook JIJ kunt afvallen, als je maar weet hoe! En daar is geen enkel dieet voor nodig! 

 

Als je dit boek hebt gelezen, volg je nooit meer een dieet!

 

 

 

 

"NOOIT MEER OP DIEET-

Het boek dat alle diëten overbodig maakt"

is ook verkrijgbaar als e-Book

 

   

   

 

HELP DE OVERGANG, WAT NU?

 

Als voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45-plus, mag ik vrouwen adviseren over de overgang. Omdat er veel onwetendheid is over iets waar alle vrouwen mee te maken krijgen en er anno 2021 nog steeds een taboe heerst, heb ik dit boek geschreven. Een boek dat lekker vlot wegleest en dat kort maar krachtig eerlijke en duidelijke antwoorden geeft op vragen als: Hoe zit het nu met die hormonen, kun je afvallen tijdens de overgang, hebben mijn vriendinnen ook klachten, kun je die overgangsbuik voorkomen en nog veel meer. Kortom alles over de overgang. Het boek is geschreven voor vrouwen boven de 40, want de overgang sluipt er namelijk ongemerkt in rond de 40 en ook al denk je dat het nog een ver van je bed show is, een goede voorbereiding is belangrijk in een wereld waar de overgang nog steeds taboe is. Vage klachten die je niet kunt thuisbrengen en die je huisarts wegwuift als burn-out, stress... Kortom alles wat je wilt weten over dit fenomeen. De overgang; Als je weet wat je te wachten staat, dan herken je klachten en kun je er ook sneller iets aan doen. Want wist je dat er oplossingen zijn en dat je het niet simpelweg maar 'moet accepteren', gewoon omdat het er nu eenmaal bij hoort.

 

De overgang...HELP en toch is het niet alleen maar een opsomming van ach en wee. Het is ook een keerpunt, want niet alleen je lichaam verandert, ook jij verandert en wie weet neem je eindelijk die stap. Een stap naar verandering, een stap naar iets nieuws. Het boek laat je zien welke vragen je aan jezelf moet stellen als je iets wilt veranderen in je leven, of dit nu een opleiding is, een andere baan... Dat dit ook voor het willen afvallen geldt, maakt dat dit boek voor jou een extra stimulans kan zijn.

 

 

Bij de meeste online boekhandels worden verzendkosten in rekening gebracht bij boeken onder 20,--. Als je via de website bestelt, dan word je doorgelinkt naar Libris.

Libris brengt bij deze bestelling geen verzendkosten in rekening.

 

 

 

 

 

 

In mijn boek: 'Nooit meer op dieet - het boek dat alle diëten overbodig maakt', daag ik je uit om een maand lang even geen troep te eten en gezond te leven. Even een maandje en dan eens te kijken hoe je je voelt. Een challenge dus. Deze maand omschrijf ik kort, zodat je het voor jezelf kunt invullen.

 

Hele enthousiaste reacties krijg ik op mijn boek... dank jullie wel daarvoor!!

 

Maar ook krijg ik verzoeken of ik die in het boek genoemde maand; deze challenge, wil uitwerken. Na wat wikken en wegen, heb ik besloten om dit inderdaad voor jullie te doen, zonder dat er sprake is van een dieet! En als je mijn boek hebt gelezen dan weet je wat ik hiermee bedoel!

 

Rond kerst 2023 komt dit e-book uit.

 

Het wordt een superleuke aanvulling op het boek:

Nooit meer op dieet! 

 Oh ja... en je valt er nog van af ook!

  

Meer kan ik nog niet verklappen... 

 

verwacht kerst 2023
verwacht kerst 2023