Ik ben 50 - vallen en weer opstaan

het verhaal erachter

Het schrijven van dit boek is de aanleiding geweest om hetgeen ik belangrijk vind tot mijn beroep te maken en zo iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen. Toch moet je het niet echt als eerste boek zien in deze serie. Het is heel anders dan de andere boeken. Het is een autobiografie, geschreven in een moeilijke, misschien wel de negatiefste periode van mijn leven. Het is het verhaal erachter. Negatieve gebeurtenissen in je leven zorgen dat je leert, dat je groeit. Na elke tegenslag weer sneller je leven oppakken en plannen maken voor de toekomst, ook al is het moeilijk. Met dit boek wil ik jou laten zien dat je ondanks alles de moed niet moet opgeven. Het leven is vallen en weer opstaan. Wil je meer weten over het hoe en waarom en ben je nieuwsgierig geworden naar het verhaal erachter, en naar mij, de schrijver achter de boeken 'Ik ben 50,...' lees dan dit boek. 

 

Bij de meeste online boekhandels worden verzendkosten in rekening gebracht bij boeken onder 20,--.

Als je via de link shop nu bestelt, dan wordt je doorgelinkt naar Libris.

Libris brengt bij deze bestelling geen verzendkosten in rekening.

                    

 Ik ben 50 - wat is jouw excuus

 

Een boek dat lekker vlot wegleest en dat kort maar krachtig eerlijke en duidelijke antwoorden geeft op vragen over de overgang! Het is een boek wat iedere vrouw boven de 40 zou moeten lezen. De overgang sluipt er namelijk ongemerkt in rond de 40 en ook al denk je dat het nog een ver van je bed show is, een goede voorbereiding is belangrijk in een wereld waar de overgang nog steeds taboe is. Vage klachten die je niet kunt thuisbrengen en die je huisarts wegwuift als burn-out, stress... Kortom alles wat je wilt weten over dit fenomeen. De overgang, iets waar helaas alle vrouwen mee te maken krijgen. Als je weet wat je te wachten staat, dan herken je klachten en kun je er ook sneller iets aan doen. Want wist je dat er oplossingen zijn en dat je het niet simpelweg maar 'moet accepteren', gewoon omdat het er nu eenmaal bij hoort.

 

De overgang...HELP en toch is het niet alleen maar een opsomming van ach en wee. Het is ook een keerpunt, want niet alleen je lichaam verandert, ook jij verandert en wie weet neem je eindelijk die stap. Een stap naar verandering, een stap naar iets nieuws. Het boek laat je zien welke vragen je aan jezelf moet stellen als je iets wilt veranderen in je leven, of dit nu een opleiding is, een andere baan... Dat dit ook voor het willen afvallen geldt, maakt dat dit boek voor jou een extra stimulans kan zijn.

 

Bij de meeste online boekhandels worden verzendkosten in rekening gebracht bij boeken onder 20,--. Als je via de link shop nu bestelt, dan wordt je doorgelinkt naar Libris.

Libris brengt bij deze bestelling geen verzendkosten in rekening.

 

 

 

 

             

Ik ben 50 - nooit meer op dieet

het boek dat alle diëten overbodig maakt

 

Een boek dat korte metten gaat maken met alle afval-diëten!

Als je dit boek hebt gelezen, dan volgt je nooit meer een dieet!

Diëten werken niet... dat weet je toch?! 

 

Mijn boek heeft geen recepten, geen methodes, geen programma's. Mijn boek laat zien wat het geheim is achter elk dieet, hoe mooi ze het ook verpakken. Mijn boek vertelt ook eerlijk hoe je gezond en blijvend gewicht kunt verliezen zonder diëten!  

 

Als gediplomeerd erkend orthomoleculair therapeut en gediplomeerd voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45+, kan ik het beste uit twee werelden halen. Dit gecombineerd met mijn achtergrond in een groot academisch ziekenhuis, een dosis gedrevenheid en passie voor echt gezond eten en gezond leven, kan ik jou met mijn boeken helpen in niet alleen blijvend gewichtsverlies, maar in met name in gezond, slank en mooi ouder worden. 

 

In dit boek (mijn derde boek) zal ik je alles vertellen over gezonde voeding. Zonder ellelange hoofdstukken, laat ik je zien dat je gezondheid op de eerste plaats moet komen, dan volgt afvallen vanzelf, zonder diëten. Het laat je zien dat blijvend gewichtsverlies wel degelijk mogelijk is in alle fasen van je leven en dat gezond eten en gewichtsverlies gezondheidsvoordelen oplevert. 

  

Wat mijn boeken gemeen hebben is dat ze kort en krachtig, eerlijk en duidelijk zijn en lekker vlot weglezen. No nonsense boeken en daar gaat het toch om!

 

Momenteel ben ik hard aan het werk met zowel het schrijven als het definitieve ontwerp van de cover...

verschijnt eind juni 2021

 

  

verschijnt eind juni 2021 (CONCEPT COVER)
verschijnt eind juni 2021 (CONCEPT COVER)

Omdat mijn boekenserie speciaal voor vrouwen van 40-plus is, maar dit onderwerp natuurlijk voor iedereen belangrijk is, komt dit boek ook uit onder de titel 'Nooit meer op dieet'. Inhoudelijk zijn ze gelijk aan elkaar. De cover is anders. Beide boeken zullen overal verkrijgbaar zijn en verschijnen eind juni 2021. 

 

 

verschijnt eind juni 2021       

Ik ben 50 - jong zijn, jong blijven

het ANTI- AGING boek 

 

De onderwerpen liggen klaar, de cover is al klaar en als echte anti-aging gek kan ik niet wachten om dit boek te schrijven. Helaas kan ik niet meer verklappen, behalve dat het net als boek 3 een musthave is als je mooi en gezond ouder wilt worden. Nog even geduld... Ik verwacht dit boek eind 2021 te publiceren. 

verschijnt eind 2021 (CONCEPT COVER)
verschijnt eind 2021 (CONCEPT COVER)