Mijn eerste boek: Ik ben 50, en jij?

 

Mijn eerste boek is de aanleiding is geweest om hetgeen ik belangrijk vind tot mijn beroep te maken en zo iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen. Toch moet je het niet echt als eerste boek zien in deze serie. Het is heel anders dan de andere boeken en is een autobiografie, geschreven in een moeilijke en voornamelijk negatieve periode. Maar door deze periode ben ik een andere weg in geslagen en ben ik gegroeid. Negatieve gebeurtenissen in je leven zorgen dat je leert, dat je groeit. Door interesse in gezond eten, gezond leven ben ik weer gaan leren en ben ik tot de ontdekking gekomen dat iets wat altijd al in mij heeft gezeten, jou nu ook kan helpen in het gezond, mooi en slank ouder worden.

 

Mijn tweede boek: Ik ben 50, wat is jouw excuus

 

Het tweede boek, zou je eigenlijk als eerste moeten lezen. Het maakt je enthousiast om nu echt voor jezelf te kiezen. Het geeft je eerlijke antwoorden op vragen over de overgang. Het is een boek wat iedere vrouw boven de 40 zou moeten lezen. De overgang sluipt er namelijk ongemerkt in boven de 40 en ook al denk je dat het nog een ver van je bed show is, een goede voorbereiding is belangrijk in een wereld waar de overgang nog steeds taboe is. Vage klachten die je niet kunt thuisbrengen en die je huisarts wegwuift als burn-out, stress... Kortom alles wat je wilt weten over dit fenomeen. De overgang, iets waar helaas alle vrouwen mee te maken krijgen.

Dit boek laat je ook zien welke vragen je aan jezelf moet stellen als je iets wilt veranderen in je leven, of dit nu een opleiding is, een andere baan... Dat dit ook voor het willen afvallen geldt, maakt dat dit boek voor jou een extra stimulans kan zijn.

 

Verschijnt: november 2020

 

 

Mijn derde boek: Ik ben 50, nooit meer op dieet

  

HET BOEK dat alle diëten overbodig maakt!

 

Het derde boek: het boek laat zien hoe je gezond en blijvend gewicht kunt verliezen OOK in en na de overgang zonder diëten. Het maakt je wegwijs in de wereld van gezonde voeding en voedingssupplementen. Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut en gediplomeerd voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45+, kan ik het beste uit twee werelden halen. Dit gecombineerd met een dosis gedrevenheid en passie voor echt gezond eten, gezond leven en ANTI-AGING, kan ik jou met mijn boeken helpen in niet alleen blijvend gewichtsverlies, maar in met name in gezond, slank en mooi ouder worden.     

 

Verschijnt: voorjaar 2021