HELP DE OVERGANG, WAT NU?

 

Als voedingsdeskundige met de specialisatie vrouwen van 45-plus, mag ik vrouwen adviseren over de overgang. Omdat er veel onwetendheid is over iets waar alle vrouwen mee te maken krijgen en er anno 2021 nog steeds een taboe heerst, heb ik dit boek geschreven. Een boek dat lekker vlot wegleest en dat kort maar krachtig eerlijke en duidelijke antwoorden geeft op vragen als: Hoe zit het nu met die hormonen, kun je afvallen tijdens de overgang, hebben mijn vriendinnen ook klachten, kun je die overgangsbuik voorkomen en nog veel meer. Kortom alles over de overgang. Het boek is geschreven voor vrouwen boven de 40, want de overgang sluipt er namelijk ongemerkt in rond de 40 en ook al denk je dat het nog een ver van je bed show is, een goede voorbereiding is belangrijk in een wereld waar de overgang nog steeds taboe is. Vage klachten die je niet kunt thuisbrengen en die je huisarts wegwuift als burn-out, stress... Kortom alles wat je wilt weten over dit fenomeen. De overgang; Als je weet wat je te wachten staat, dan herken je klachten en kun je er ook sneller iets aan doen. Want wist je dat er oplossingen zijn en dat je het niet simpelweg maar 'moet accepteren', gewoon omdat het er nu eenmaal bij hoort.

 

De overgang...HELP en toch is het niet alleen maar een opsomming van ach en wee. Het is ook een keerpunt, want niet alleen je lichaam verandert, ook jij verandert en wie weet neem je eindelijk die stap. Een stap naar verandering, een stap naar iets nieuws. Het boek laat je zien welke vragen je aan jezelf moet stellen als je iets wilt veranderen in je leven, of dit nu een opleiding is, een andere baan... Dat dit ook voor het willen afvallen geldt, maakt dat dit boek voor jou een extra stimulans kan zijn.

 

 

Bij de meeste online boekhandels worden verzendkosten in rekening gebracht bij boeken onder 20,--. Als je via de website bestelt, dan wordt je doorgelinkt naar Libris.

Libris brengt bij deze bestelling geen verzendkosten in rekening.

 

 

 

 

 

 

ACHTERKANT
ACHTERKANT